Wielu z nas nie wyobraża sobie świątecznego stołu bez aromatycznych dań z pieczarkami. Pachnące farsze do uszek i pierogów, kremowe sosy, pieczone mięsa czy rozgrzewające zupy na zimowe wieczory. Każde danie zawsze smakuje lepiej, jeśli jest zrobione z lokalnych produktów. Właśnie dlatego coraz częściej sięgamy po składniki od sprawdzonych dostawców z okolicy, którzy dbają o świeżość i jakość. Jednym z takich miejsc jest Pieczarkarnia Kubiak ze Studzianny, skąd każdego dnia wyjeżdżają świeże, ręcznie zbierane pieczarki, gotowe trafić prosto na świąteczny stół.
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu gostyn24.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz