Catering to doskonałe rozwiązanie dla osób, które nie mają czasu zajmować się przygotowywaniem świątecznych posiłków. A te oprócz wyczucia smaku wymagają często sporego zaangażowania i kulinarnego doświadczenia. Dlatego coraz więcej osób wybiera gotowe, przygotowane przez profesjonalistów dania i potrawy, dzięki którym na stole zrobi się nie tylko bogato i kolorowo, ale też tradycyjnie i naprawdę smacznie.
Z gotowaniem jest jak ze sprzątaniem. Dla jednych to przykry obowiązek, dla innych przyjemność i relaks. Miłośnicy samodzielnego „pichcenia” czekają na każde święta, mogąc do woli spełniać kulinarne fantazje. Inni wolą wykorzystać ten czas w zupełnie inny sposób. To właśnie dla nich catering wydaje się być idealnym rozwiązaniem na świąteczną krzątaninę. W ten sposób nie tylko oszczędzają czas, energię i stres wywołany pośpiechem, ale mają też gwarancję, że na wielkanocny stół trafią potrawy tradycyjne, smaczne i odpowiednio udekorowane.
Taki właśnie catering świąteczny oferuje Sala Bankietowa oraz Lokal Gastronomiczny KAPI - Firma, gdzie od lat przygotowuje się smaczne, domowe posiłki, oparte o świeże i wyselekcjonowane składniki - Nasze dania przygotowane są przez nas od początku do końca. Dbamy, by wszystkie produkty były najwyższej jakości, dotyczy to nie tylko przygotowywanych przez naszych kucharzy obiadów, ale też dań sprzedawanych na wynos w formie cateringu- informują właściciele.
I choć czasy dla gastronomii są dziś wyjątkowo trudne, to Sala Bankietowa przy ul. Wielkopolskiej 1 i związany z nią Lokal Gastronomiczny KAPI przy ul. Gen. Sikorskiego 4a w Gostyniu cały czas intensywnie pracują. Każdego dnia ich placówki odwiedzają klienci, którzy chętnie korzystają też ze świątecznej oferty cateringowej. - Mamy wielu stałych klientów, którzy przychodzą do nas codziennie, a na święta korzystają dodatkowo ze specjalnej oferty cateringowej. W tym roku także przygotowaliśmy bogatą ofertę świąteczną.- dodają właściciele.
W tegorocznej ofercie wielkanocnej, znajdziemy wiele tradycyjnych przysmaków takich jak: mięsa panierowane i pieczone, bigos domowy, krokiety z kapustą i grzybami, tradycyjną sałatkę jarzynową, szynkę lub schab w galarecie, żurek z kiełbasą i jajkiem, a także wiele innych, które nie dość, że dobrze smakują to jeszcze lepiej wyglądają na półmiskach
Zamawiając catering w Sali Bankietowej czy Lokalu Gastronomicznym „KAPI” możemy być pewni, że nasz świąteczny stół będzie wyjątkowo smaczny, co z pewnością wpłynie na atmosferę nadchodzących świąt.- Zamawiając gotowe potrawy w naszej firmie, można nie tylko zaoszczędzić czas, ale też być pewnym, że niczego nam nie zabraknie. Jeżeli gotowanie nie jest czyjąś mocną stroną, to zapraszamy. Zadbamy, by nadchodzące święta Wielkiej Nocy były rodzinne, tradycyjne i przede wszystkim smaczne - podsumowują właściciele obu placówek.
Zamówienia na catering przyjmowane są do 28 marca, telefonicznie pod numerami: