Zamknij
13:50, 27.03.2023

To jedna z najbardziej popularnych restauracji w regionie, słynąca z wyśmienitej kuchni i niepowtarzalnego klimatu. Wszystko za sprawą świetnej organizacji właścicieli, oraz skrupulatnej i ciężkiej pracy kuchni, nad którą czuwa Chef Waldemar Kaniewski. To właśnie on był autorem wszystkich dań zaprezentowanych podczas rekordowej kolacji degustacyjnej.  Pod jego okiem szkolą się młodzi kucharze, którzy w przyszłości mogą „nieźle namieszać” na kulinarnej mapie Polski.

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]
Zobacz więcej fotorelacji
Strażak z Grabonoga trzecim kolarzem świata! Niesamowity wyczyn w Australii!
zobacz fotorelację
Gostyń uczcił pamięć rozstrzelanych mieszkańców
zobacz fotorelację
Powitanie nowego wozu w OSP Kosowo
zobacz fotorelację
Odpust i parafialny piknik w Pępowie
zobacz fotorelację
Początek sezonu pępowskich morsów i otwarcie sauny
zobacz fotorelację
Tradycyjny Dzień Seniora w Pępowie
zobacz fotorelację
Jubileusze małżeńskie w Poniecu
zobacz fotorelację
Seniorzy świętowali w Borku Wlkp.
zobacz fotorelację
Spotkanie o obronie cywilnej i wojskowej Gostynia
zobacz fotorelację
Obchody 60-lecia SP3 w gostyńskim Hutniku
zobacz fotorelację