Zamknij
13:50, 27.03.2023

To jedna z najbardziej popularnych restauracji w regionie, słynąca z wyśmienitej kuchni i niepowtarzalnego klimatu. Wszystko za sprawą świetnej organizacji właścicieli, oraz skrupulatnej i ciężkiej pracy kuchni, nad którą czuwa Chef Waldemar Kaniewski. To właśnie on był autorem wszystkich dań zaprezentowanych podczas rekordowej kolacji degustacyjnej.  Pod jego okiem szkolą się młodzi kucharze, którzy w przyszłości mogą „nieźle namieszać” na kulinarnej mapie Polski.

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]
Zobacz więcej fotorelacji
Ognisko na pożegnanie lata na Pożegowie
zobacz fotorelację
Stara gazownia połączyła pokolenia w Krobi
zobacz fotorelację
Imieniny Elżbiety w zamku w Rokosowie
zobacz fotorelację
Festiwal biegowy na gostyńskim stadionie
zobacz fotorelację
90-lecie PKS Piast Poniec
zobacz fotorelację
Strażacy z Godurowa świętowali zacny jubileusz
zobacz fotorelację
Piknik czytelniczy na gostyńskim rynku
zobacz fotorelację
Strażnicy miejscy z patrolem w autobusach
zobacz fotorelację
26. festiwal bez barier na Świętej Górze
zobacz fotorelację
Zdjęcia przesłane przez Czytelników po incydencie na Pożegowie
zobacz fotorelację