Zamknij
13:50, 27.03.2023

To jedna z najbardziej popularnych restauracji w regionie, słynąca z wyśmienitej kuchni i niepowtarzalnego klimatu. Wszystko za sprawą świetnej organizacji właścicieli, oraz skrupulatnej i ciężkiej pracy kuchni, nad którą czuwa Chef Waldemar Kaniewski. To właśnie on był autorem wszystkich dań zaprezentowanych podczas rekordowej kolacji degustacyjnej.  Pod jego okiem szkolą się młodzi kucharze, którzy w przyszłości mogą „nieźle namieszać” na kulinarnej mapie Polski.

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]
Zobacz więcej fotorelacji
Gala \"Bokserska Uczta\" w Dolsku
zobacz fotorelację
Drzwi otwarte na nowym stadionie w Krobi
zobacz fotorelację
Jarmark świąteczny w Szelejewie Pierwszym
zobacz fotorelację
Charytatywny festiwal sportu w Krobi
zobacz fotorelację
Wypadek na trasie Franciszkowo-Czarkowo
zobacz fotorelację
Otwarcie nowego stadionu w Krobi
zobacz fotorelację
Postępuje tzw. zielona rewolucja w Gostyniu
zobacz fotorelację
Odpust w parafii pw. św. Marcina w Starym Gostyniu
zobacz fotorelację
Obchody Święta Niepodległości w Poniecu
zobacz fotorelację
Obchody Święta Niepodległości w Gostyniu
zobacz fotorelację