To jedna z najbardziej popularnych restauracji w regionie, słynąca z wyśmienitej kuchni i niepowtarzalnego klimatu. Wszystko za sprawą świetnej organizacji właścicieli, oraz skrupulatnej i ciężkiej pracy kuchni, nad którą czuwa Chef Waldemar Kaniewski. To właśnie on był autorem wszystkich dań zaprezentowanych podczas rekordowej kolacji degustacyjnej. Pod jego okiem szkolą się młodzi kucharze, którzy w przyszłości mogą „nieźle namieszać” na kulinarnej mapie Polski.
2023-03-27 13:50:22Zdjęcie 1 z 40
Zdjęcie 2 z 40
Zdjęcie 3 z 40
Zdjęcie 4 z 40
Zdjęcie 5 z 40
Zdjęcie 6 z 40
Zdjęcie 7 z 40
Zdjęcie 8 z 40
Zdjęcie 9 z 40
Zdjęcie 10 z 40
Zdjęcie 11 z 40
Zdjęcie 12 z 40
Zdjęcie 13 z 40
Zdjęcie 14 z 40
Zdjęcie 15 z 40
Zdjęcie 16 z 40
Zdjęcie 17 z 40
Zdjęcie 18 z 40
Zdjęcie 19 z 40
Zdjęcie 20 z 40
Zdjęcie 21 z 40
Zdjęcie 22 z 40
Zdjęcie 23 z 40
Zdjęcie 24 z 40
Zdjęcie 25 z 40
Zdjęcie 26 z 40
Zdjęcie 27 z 40
Zdjęcie 28 z 40
Zdjęcie 29 z 40
Zdjęcie 30 z 40
Zdjęcie 31 z 40
Zdjęcie 32 z 40
Zdjęcie 33 z 40
Zdjęcie 34 z 40
Zdjęcie 35 z 40
Zdjęcie 36 z 40
Zdjęcie 37 z 40
Zdjęcie 38 z 40
Zdjęcie 39 z 40
Zdjęcie 40 z 40