Zamknij
18:04, 27.06.2022

Znany z programów telewizyjnych kucharz ze Śląska - Remigiusz Rączka przygotował dla mieszkańców Pępowa 200 porcji prawdziwego śląskiego żuru, a na deser budyń z kaszy jaglanej z frużeliną owocową. Zgromadzeni w sali ośrodka kultury mieszkańcy, z uwagą śledzili każdy jego ruch i słuchali kulinarnych anegdot. Wydarzenie, które zorganizowano w ramach Dni Pępowa połączono z promocją książki  "Gdzie gospodyni dobrze gotuje, czyli gmina Pępowo od kuchni". Autorkami zawartych w niej przepisów są mieszkanki gminy Pępowo, zrzeszone w lokalnych Kołach Gospodyń Wiejskich

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]
Zobacz więcej fotorelacji
100-lecie OSP Siemowo
zobacz fotorelację
Maryla Rodowicz zaśpiewała na Świętej Górze
zobacz fotorelację
Dożynki powiatowe na Świętej Górze
zobacz fotorelację
Parada zabytkowych pojazdów na Świętą Górę
zobacz fotorelację
Śmiertelny wypadek na ul. Leszczyńskiej w Gostyniu
zobacz fotorelację
Akcja profilaktyczna na gostyńskim targowisku
zobacz fotorelację
Zawody w powożeniu. Chwałkowo 2025
zobacz fotorelację
Strażacy OSP Gostyń weszli na Ślężę w szczytnym celu
zobacz fotorelację
Wielki dzień pszczół w parku w Krobi
zobacz fotorelację
Zderzenie na trasie Strzelce Wielkie-Lipie
zobacz fotorelację

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz