Zamknij
18:04, 27.06.2022

Znany z programów telewizyjnych kucharz ze Śląska - Remigiusz Rączka przygotował dla mieszkańców Pępowa 200 porcji prawdziwego śląskiego żuru, a na deser budyń z kaszy jaglanej z frużeliną owocową. Zgromadzeni w sali ośrodka kultury mieszkańcy, z uwagą śledzili każdy jego ruch i słuchali kulinarnych anegdot. Wydarzenie, które zorganizowano w ramach Dni Pępowa połączono z promocją książki  "Gdzie gospodyni dobrze gotuje, czyli gmina Pępowo od kuchni". Autorkami zawartych w niej przepisów są mieszkanki gminy Pępowo, zrzeszone w lokalnych Kołach Gospodyń Wiejskich

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]
Zobacz więcej fotorelacji
Wypadek na DW 434 Ziółkowo-Stara Krobia
zobacz fotorelację
III Olimpiada Specjalna w Krobi
zobacz fotorelację
Piknik parafialny przy kościele w Piaskach
zobacz fotorelację
Spotkanie z rodzinami w DPS Chumiętki
zobacz fotorelację
Gala Piosenki Przedszkolnej w gostyńskim Hutniku
zobacz fotorelację
Mistrzostwa Kibiców Sportowych w Gostyniu
zobacz fotorelację
Piknik na osiedlu Pożegowo w Gostyniu
zobacz fotorelację
Pierwsza odsłona Dni Krobi 2025
zobacz fotorelację
Spotkanie w sprawie budowy biometanowni w Potarzycy
zobacz fotorelację
Śnięte ryby w stawie na Żgalinach
zobacz fotorelację

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz