Znany z programów telewizyjnych kucharz ze Śląska - Remigiusz Rączka przygotował dla mieszkańców Pępowa 200 porcji prawdziwego śląskiego żuru, a na deser budyń z kaszy jaglanej z frużeliną owocową. Zgromadzeni w sali ośrodka kultury mieszkańcy, z uwagą śledzili każdy jego ruch i słuchali kulinarnych anegdot. Wydarzenie, które zorganizowano w ramach Dni Pępowa połączono z promocją książki "Gdzie gospodyni dobrze gotuje, czyli gmina Pępowo od kuchni". Autorkami zawartych w niej przepisów są mieszkanki gminy Pępowo, zrzeszone w lokalnych Kołach Gospodyń Wiejskich
2022-06-27 18:04:23Zdjęcie 1 z 47
Zdjęcie 2 z 47
Zdjęcie 3 z 47
Zdjęcie 4 z 47
Zdjęcie 5 z 47
Zdjęcie 6 z 47
Zdjęcie 7 z 47
Zdjęcie 8 z 47
Zdjęcie 9 z 47
Zdjęcie 10 z 47
Zdjęcie 11 z 47
Zdjęcie 12 z 47
Zdjęcie 13 z 47
Zdjęcie 14 z 47
Zdjęcie 15 z 47
Zdjęcie 16 z 47
Zdjęcie 17 z 47
Zdjęcie 18 z 47
Zdjęcie 19 z 47
Zdjęcie 20 z 47
Zdjęcie 21 z 47
Zdjęcie 22 z 47
Zdjęcie 23 z 47
Zdjęcie 24 z 47
Zdjęcie 25 z 47
Zdjęcie 26 z 47
Zdjęcie 27 z 47
Zdjęcie 28 z 47
Zdjęcie 29 z 47
Zdjęcie 30 z 47
Zdjęcie 31 z 47
Zdjęcie 32 z 47
Zdjęcie 33 z 47
Zdjęcie 34 z 47
Zdjęcie 35 z 47
Zdjęcie 36 z 47
Zdjęcie 37 z 47
Zdjęcie 38 z 47
Zdjęcie 39 z 47
Zdjęcie 40 z 47
Zdjęcie 41 z 47
Zdjęcie 42 z 47
Zdjęcie 43 z 47
Zdjęcie 44 z 47
Zdjęcie 45 z 47
Zdjęcie 46 z 47
Zdjęcie 47 z 47