Zamknij
20:38, 27.05.2021

Kiedy rok temu otwierali restaurację, nie myśleli, że nadchodzi czas próby. Dziś wiedzą że zdali ten trudny egzamin, choć jak wiadomo nie wszystkim się to udało. Czas pandemii wykorzystali na szkolenia, nowe menu i powiększenie zespołu. Do współpracy zaprosili też wielokrotnie nagradzanego Szefa Kuchni z bardzo bogatym stażem, doświadczeniem, który na co dzień pracuje w czterogwiazdkowym hotelu „Moran & Spa” i był jednym z nominowanych do tytułu najlepszego Szefa Polskiej Kuchni Tradycyjnej. Co jeszcze zmieniło się w restauracji Loft?

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]
Zobacz więcej fotorelacji
3. Bieg Powstania Wielkopolskiego w Krobi
zobacz fotorelację
Wyjątkowe obchody Powstania Wielkopolskiego w Piaskach
zobacz fotorelację
Uroczystości 107. rocznicy wybuchu Powstania Wielkopolskiego
zobacz fotorelację
Otwarto wirtualną strzelnicę w Gostyniu
zobacz fotorelację
Świąteczny koncert orkiestry w Krobi
zobacz fotorelację
Mikołajki na Prawobrzeżnym Gostyniu
zobacz fotorelację
Nowe Mercedesy w gostyńskim szpitalu
zobacz fotorelację
Warsztaty pakowania prezentów w GOK Hutnik
zobacz fotorelację
Śmiertelny wypadek pod Gostyniem
zobacz fotorelację
Bartosz Przybył z Drzewiec koło Ponieca spełnia swoje marzenia
zobacz fotorelację

komentarze (0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz