Kiedy rok temu otwierali restaurację, nie myśleli, że nadchodzi czas próby. Dziś wiedzą że zdali ten trudny egzamin, choć jak wiadomo nie wszystkim się to udało. Czas pandemii wykorzystali na szkolenia, nowe menu i powiększenie zespołu. Do współpracy zaprosili też wielokrotnie nagradzanego Szefa Kuchni z bardzo bogatym stażem, doświadczeniem, który na co dzień pracuje w czterogwiazdkowym hotelu „Moran & Spa” i był jednym z nominowanych do tytułu najlepszego Szefa Polskiej Kuchni Tradycyjnej. Co jeszcze zmieniło się w restauracji Loft?
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu gostyn24.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz