Pierwsze Mistrzostwa Restauracji Południowej Wielkopolski, były jedna z głównych atrakcji podczas obchodów tegorocznych Dni Powiatu Gostyńskiego. W konkursie wzięło udział sześć restauracji, które przygotowały kilka potraw nawiązujących do naszego regionu. Zwyciężyła pieczeń z dzika zapiekana w sosie.
Podczas tegorocznych obchodów Dni Powiatu Gostyńskiego, odbyły się pierwsze w historii Mistrzostwa Restauracji Południowej Wielkopolski. W konkursie wzięły udział restauracje ?Toscania? z Włoszakowic, ?Akwawit? z Leszna, ?Tropicana? ze Śremu, ?Kogucik? z Czempinia oraz restauracja ?Pałac Witaszyce? z Witaszyc Reprezentantem naszego regionu była restauracja ?Cukropol? z Gostynia.Ma to! Żeby gmina rosła w siłę! Władzom Pogorzeli chyba
Tragedia, tyle w temacie. To już nawet nie jest śmieszne. Swoją drogą, dobrze, że niektóre sprawy można załatwiać w innych urzędach.....szkoda, że nie wszystkie.
Mewka
09:00, 2025-09-15
Słowa, które chwytają za serce. Czytelniczka dziękuje
Na oddziale paliatywnym też wspaniali ludzie...codziennie dostawałam od nich wsparcie ciepłe słowo pomoc...aż do ostatnich dni mojej mamy...pani doktor psycholog jak i pielęgniarki-wspaniali ludzie
Oddział paliatywny G
07:12, 2025-09-15
W ostatnich dniach pożegnaliśmy... Najmłodszy z nich
Patrząc na ocenę to wstyd ile w ludziach żyje jadu,wyrazy współczucia 😢
Marysia
00:01, 2025-09-15
Wiele służb w jednym miejscu. Były pokazy, stoiska i...
Jeśli foto przedstawia zakończenie imprezy, to jak widać tłumów nie widać - raptem 11 osób siedzi na widowni.
Stefan
21:07, 2025-09-14
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz